Újabb forgatási képek érkeztek

Végre ismét egy csokor képet hozhatok nektek A hűséges forgatásáról, ahol kivételesen nem a statisztákat és a használati tárgyakat kell bámulnunk, hanem a szereplőinket. És a piros esőt. Igen, tényleg piros eső esik. Hogy miért, arról fogalmam sincs, de izgalmasan hangzik.
Ha esetleg lesz még kép, akkor azt ide hozom!

ÚJABB 16 KÉP KERÜLT FEL!

























9 megjegyzés:

  1. Nagyon jók ezek a képek. Végre közelebbről és szemből láthatjuk őket. De tuti, hogy piros eső esik? Vagy csak tükröződés? Nekem furcsa Shai haja. Merthogy elvileg a Lázadó óta csak pár nap "telt el". Miért nem tudnak következetesek lenni? Tudom, hogy azóta egy év eltelt, de azért a haj növekedési ütemére figyelhetnének egy kicsit. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen -.-" Én meg azt nem értem,hogy miért nem ilyen hosszúságúra vágták a második részbe ?? :D Nekem tetszik így a haja de igazad van... Végül is a annak teljesen jó aki csak a filmet látta a könyvet nem olvasta :D Viszont ez a piros eső O.O Lehet,hogy "naplemente" lesz ennél a résznél ezért néz ki pirosnak. Amúgy az egyik képen mintha Willt láttam volna :'D De lehet,hogy csak Caleb... Ami még normális is lenne mert ugye őt is viszik magukkal :) Köszi a képeket :3

      Törlés
    2. Gondolom majd belemagyaráznak egy időugrást a sztoriba, ami nem rossz dolog, ha okosan csinálják. Majd meglátjuk. Most olyan Tris haja, ahogy elképzeltem, de én szerettem a második részben is, bírom mikor össze-vissza áll (ismerős érzés).
      Most tettem fel még pár képet, ott jobban látszik, hogy az tényleg piros eső akar lenni. Ha adnak rá magyarázatot, szerintem szuper lesz, mert remek ötletnek tűnik. A jövőben bármi megeshet ugyebár.
      Az ott Caleb. Én akit hiányolok az Uriah. Pedig másik forgatási képeken ő is ott van, szóval ki nem hagyják a buliból, de itt nincs és ez zavar.

      Törlés
  2. Amugy csak én nem emlékszek hogy a könyvben mikor esik? Mert vagy 10x olvastam el de nem emlékszem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 10-szer?? És még azt hittem én vagyok mazochista a 3 olvasással... Nem esik, szóval ez valami új, de én nem bánom. Ez az a rész, amit tőlem úgy változtatnak, ahogy akarnak.

      Törlés
    2. Én úgy emlékszem, a könyvben hó esik. (Tudjátok, akkor lesz ugyanaz a film és a könyv, ha piros hó esik. ) xD

      Törlés
    3. Igen, a végén hó... Amin bőgtem már azon, mert esik. Ugye a tél tudjuk minek a költői képe... :(

      Törlés
  3. Szia Bia!
    Igen, igen csak változtassanak nyugodtan! Nekem a Lázadóban is nagyon tetszett pl. a "Doboz". Remélem jobb lesz a film, mint a könyv 3.része és talán majd a vége is!
    Sicu555

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A doboz szerintem is nagyon jó húzás volt. Én azért meghagynám a végét a filmnek, már szervezem, ki fog kivinni a moziból. Én annak örülnék, ha maradna az eredeti (akármennyire is fájni fog) és a DVD-n lenne egy alternatív befejezés. Az úgy lenne a legjobb.

      Törlés