A lázadóról szakszerűen

Ahogy azt megkaptuk A beavatotthoz is, Videómánia Dancsó Pétere nem kímélte A lázadót sem. Rekeszizmokat felkészíteni!


Egyébként csak nekem ment el a kedvem a felénél, egy bizonyos mondatnál? Látszik, hogy Péter még nem ismeri a sztori végét...

12 megjegyzés:

  1. Nem tudom Bia te hogy vagy vele de én sírva röhögtem :'D Mind a háromszor... :D Én az első részét is imádtam de ez szerintem jobb lett mint az első. :) A Beavatottról szakszerűen alatt olyan olyan ... negatív kommentek voltak,hogy csak lestem O.o Én az egészet poénként fogtam föl és jót röhögtem rajta... Látnátok Szirmai Gergely véleményét a Beavatottról... na én ott kicsit megsértődtem :/ Na de ízlések és pofonok :D Van akinek tetszik van akinek nem :) Én ezt tiszteletben tartom. Na de azért elárulod,Bia hogy melyik rész nem tetszett ? :D Kíváncsi vagyok rá :D Előre is köszönöm <4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az elején én is sírva röhögtem, még meg is kellett állítanom, mert nagyon nevettem. Szirmai egy kis szemétláda, belé is vesztem anno twitteren, azóta egy videóját nem néztem meg... Nem is azzal volt bajom, hogy nem tetszett neki, hanem ahogy elhordta minden szarnak az összes YA filmet. Undorító volt.
      Itt ami nem tetszett, bár nem is azt mondanám, hogy nem tetszett (na jó, azon mindig kiakadok, ha felhozzák a THG-t, mert ugye minden alkalommal fel kell, nem maradhat ki), hanem:
      SPOILER KÖVETKEZIK
      Nem fogok szó szerint idézni, de valami ilyesmi van a videó közepén, hogy "de mivel ő a főszereplő, ezért csak az orra vérzik." Na itt szomorodtam el, és előjöttek az érzéseim... Utána már nem tudtam értékelni a poénokat, pedig biztos jók voltak. De szegény még nem tudja...

      Törlés
    2. Na igen -.- Én alapból bírtam Szirmait de amit elmondott a Beavatottról ÉS később a Lázadóról ... na én onnantól nem néztem egy videóját se... Persze az Éhezők Viadala sorozat olyan szipi szupira sikerült -.- ( Ugyan nem ide tartozik,de én kiolvastam és hogy őszinte legyek nem fogott meg :/ Előre is bocsi az Éhező Viadal fanoknak ) Nagyon helyes :D Én is össze vesztem volna vele. Na igen... én is utálom mikor a Beavatottat összehasonlítják a THG-el -.- Semmi köze egymáshoz! Én azt hittem a TFIOS miatt "rágtál" be :D " #Badhairday "

      Törlés
    3. Én is így voltam Szirmaival. Sokáig nagyon szerettem. Aztán amit kapott a Divergent tőle... Megváltunk egymástól. Jobb ez így. És igen, a THG a király... (Én csak a filmet láttam, az elsőt, de nem tetszett, és én itt be is fejeztem, mert ha nem érdekel a sztori, akkor minek olvassam/nézzem. Van más, ami leköt. Igazából abból van elegem, hogy bárhol megemlítik A beavatottat, tuti hogy ott van az Éhezők viadala is... Miért nem lehet elkülöníteni a kettőt, nem értem.) TFIOS-t szeressük, nagyon. (Bár azt sem tudtam eldönteni, hogy Szirmainak tetszett-e, nagyon nyakatekert videót csinált belőle), a szakszerűen videókban meg nem bánom, hogy benne van.

      Törlés
  2. Én fülhallgatóval a fülemben néztem, s annyira nevettem, hogy nem egy családtagom megkérdezte, jól vagyok-e :)
    Én is gyűlölöm, amikor a THG val hasonlítják össze, mert én ugyan hatalmasan nagy THG rajongó vagyok, de a Beavatottat is imádtam, és ez valahogy nekem két külön dolog, és utálom, ha egymáshoz hasonlítgatják őket, mondjuk főképp a Beavatottat szokták a THGhoz.
    És szerintem biztos, hogy Dancsó nem tudja, mi lesz a vége, mert ugye Trisnek jóval nagyobb baja is lesz egy szimpla orrvérzésnél, hiába ő a főszereplő :( Viszont vagy hatszor megnéztem, lassan kívülről tudom, de még mindig halálra röhögöm magam rajta. Szerintem sokkal jobb lett, mint az előző filmé :) Kate Winslet viszont már örökké a 'Titanikos lány' marad :)

    Üdv, Katniss

    VálaszTörlés
  3. Szirmai el is mondta, hogy ő csak a filmeket látta, a könyvet nem olvasta, és gondoljatok bele, ha ti nem olvastátok volna a könyvet milyen lenne.
    Mi "fanok" a könyv varázslatában élünk. És őszintén, szerintem egyikünknek se lennének benne a 'top 5 kedvenc'-ben a filmek, ha nemolvastuk volna azt amit eredetileg Veronica megálmodott és papírra vetett.
    Dancsó Péter pedig nem tudom hányszor láthatta a Lázadót mert olyan apróságokat mutatott (pl. Jack-nél az egyik könyv hiánya)
    amik senkinek se szúrnak szemet.
    Egyébként a kritikából el kell fogadni jót és rosszat is. Ez csak az ő véleményük, és mint említettem a film teljesen más, mint a film.

    Szép estét

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen :) Ezt most nem sértésből írom és remélem nem fogsz megsértődni ezen. Mint már mondtam nincs azzal semmi gond ha van az embernek saját véleménye,és az se baj ha valami nem tetszik neki mert lehet, hogy neki meg olyan tetszik ami másnak nem:) Viszont én elég "nagy"fannak gondolom magam ( no,igen könnyű annak lenni ha napi 20 alkalommal fölnézek a blogra xd ) És akár hiszed akár nem én elsőnek a filmet láttam ( osztállyal rááldásul :D ) és ott szerettem bele ebbe a fantasztikus világba ( na meg Tobias-be de ez mellékes xd ) És én a film hatására kezdtem el olvasnia könyvet :) Ugyan kicsit illúzió romboló volt mert sok minden volt a könyvbe ami a filmbe nem... De attól még imádom mind a két filmet ami eddig kijött a szériából :) Mikor adták a tv anyuék úgy néztek rám mint egy agybajosra annyira izgatott voltam xdd Szóval remélem elolvasod a véleményemet és nem haragszol meg rám :3 <4

      Törlés
    2. Én is nem egy embert ismerek, aki előbb a filmet látta, és nagyon tetszett neki. Ahogy az is megfigyelhető, hogy amikor adják a filmet a tévében, mindig megugrik a Facebook csoportba jelentkezők száma. De vitathatatlan, hogy a könyv jobb.
      Nekem nem is azzal van a bajom, hogy valakinek nem tetszik (pl a saját bátyám utálja, ki is tagadtam, hehe, na jó, nem...), de viszont amit Szirmai abban a videóban levág az nem kritika, az mocskolódás. Ahogy az összes fiataloknak szóló filmet lehordja. És nem hiszem el, hogy egy jó dolgot nem tudott megemlíteni a filmről, egyet sem. Pedig még a Twilightról is tudott, pedig azt nagyon utálja. Véleményem szerint nincs olyan film, amiről nem lehetne legalább egy jó szót szólni. És ugye az a gond, hogy nagyon sokan adnak a véleményére, sajnos. Szóval ha valami szerinte szar, és ne nézzék meg, hát nem is fogják, pedig lehet, hogy sokaknak mégis tetszene az adott film. Aki ilyen ismert vlogger, nagyobb felelősséggel kéne végezni a dolgát, de csak mocskolódni szeret. Dancsót ezért bírom jobban, mert ő nem kritikát mond, hanem csak a poénokra koncentrál. Sokkal szimpatikusabb megoldás.
      Valamint én is látom a film hibáit, de megbarátkoztam velük, már annak is örülni tudok, hogy egyáltalán megfilmesítik, és ilyen nagyszerű színészekkel.

      Törlés
    3. Nos Én szintén egyike vagyok annak, aki elöször látta a filmet, ráadásul a Lázadót és csak utána a Beavatottat. Ez épp elég lett ahhoz, hogy azonnal megvegyem a könyveket és napokig az olvasás lázában égtem! Attól kezdve megszállottan kezdtem keresni az infókat a neten és nagyon hálás vagyok Biának ezért az oldalért amit értünk ír, és minden egyes infóért! A "szakszerü" megállapításokat nem bírom, nem is nézem meg, de most megtettem és nem tetszett amit hallottam. Igen, persze a film és a könyv között vannak különbségek, de mi elfogadtuk a könyv ismeretében. (Amúgy zárójelben a többi ilyen jellegü sorozat nem fogott meg, már az ismertetés elég volt legalábbis Nekem, hogy ne nézzem meg, olvassam el, de ezt már megírtam egyszer Biának!) Különösen örülök az alternatív befejezéseknek és a novelláknak itt az oldalon, nem telik el nap, hogy ne "jöjjek" ide fel, ha a munkám engedi. Egyszóval köszönöm Biának!
      Sicu555

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. Na közben sikerült egy képet találnom, tehát eddig névtelenül írtam, de nem vagyok azonos a fentebb névtelenül íróval. Én mindig odaírtam a hozzászólásaimhoz a nevemet. Köszönöm

      Törlés
    6. És köszi Sicu, hogy mindig odaírtad, mert néha fogalmam sincs, hogy ki kicsoda. Sokszor, aki névtelenül ír, korábban már küldött megjegyzést, csak mivel nem ír nevet, nem tudom összekapcsolni a kettőt.
      És örülök, hogy ennyire jót teszek ezzel az oldallal, csak ezért csinálom, nélkületek nem menne :)

      Törlés