A hűséges: Idézetes kép #1

Emlékeztek még ezekre a képekre A lázadó kapcsán? Nos, most megkezdődött A hűséges promociója is ezzel az idézetes képpel!



"Figyeltek minket."
A Hivatal számára a megfigyelés a kulcs ahhoz, hogy biztosítság Chicago sikerességét.


6 megjegyzés:

  1. Hiába olvastam a könyvet mégis annyira várom már , hogy megnézhessem :D Kíváncsi vagyok , hogy mennyire voltak hűségesek a készítők a könyv történetéhez.Főleg a vége izgat , hogy maradnak e a könyvnél vagy sem.Csak kár , hogy 2 részre osztották mert így elég sokat kell várnom.De szerintem megéri várni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon nagyon várom! Remélem lesz benne több izgi rész mint a könyvben, és nem csinálnak szerelmi háromszöget sem a dologból. A végre én is kíváncsi leszek, de mindenhogy bőgni fogok, az már most biztos :D Megéri, annyi biztos. Nem nézzük majd a könyvet, és akkor jó lesz.

      Törlés
    2. Szerelmi háromszöget? Most nem ugrik be hogy a könyvben lett volna ilyen ?

      Törlés
    3. Hát ott van/lesz ugye Nita meg Matthew ha kavarni akarnak a dolgokon. A könyvben nem volt vészes, de a filmben bármi megeshet, de remélem nem fogják ezzel elszúrni.

      Törlés
    4. Tényleg most már emlékszem , hogy Tris is és Tobias is féltékeny volt :D
      Én bízom benne , hogy nem változtatnak semmit ezzel kapcsolatban , de a Nitás rész az egyik kedvenc részem volt szóval remélem arról nem csak egy szösszenetet fogunk kapni :)

      Törlés
    5. Én is bízom benne. Csak ne legyen igazán szerelmi háromszög az egész. Nita lehet próbálkozott, de a semmin kívül semmi hatása nem volt a dolognak. Szóval egy kis féltékenykedéssel tudják le az egészet, nem kell cifrázni, az így jó.
      Én a randit várom :D Meg majd a másodikban lesz szerintem már (nekem még nem megy ez az Ascendant dolog, az már Allegiant Part 2 marad), mikor Tris behúz Calebnek. Na azt ki ne merészeljék hagyni! xD

      Törlés