A hűséges: Itt az előzetes!

Végre megérkezett az előzetes A hűségeshez!
Kíváncsi vagyok, nektek hogy tetszik.

Hamarosan lesz feliratos verzió is, várjátok! Feliratos verziót ITT találjátok, hála AbnegationBoynak!



16 megjegyzés:

  1. Nem jutok szavakhoz.... *-* nem bírom ki.... meg kell néznem, méghozzá most!! (a filmet) Alig bírtam ki az egész napot Allegiant trailer nélkül :D
    Köszi, Bia, a trailert! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg Négyes abban a fehér ruhában.. xD halálra röhögtem magam xD

      Törlés
  2. Még 125 nap! Bírd ki Viki Pesti! Amúgy a könyv alapján készült, ahogy egy pillanatra felvillant a szöveg, úgyhogy biztos lesznek még meglepetések. Köszönöm Bia!

    VálaszTörlés
  3. Látványilag, meg akciókban nagyon jó lesz! Itt is megtudhatjuk, hogy nem igazán követi a könyvet! :'D de ennek ellenére ez is egy izgalmas film lesz! :D

    VálaszTörlés
  4. Hát mit mondjak ... fantasztikus,izgalmas,fordulatos pont mint a Hűséges könyv :D Habár ... lehet én vagyok az aki túlságosan is kritikus de eddig nem nagyon adta vissza a könyvet :/ De sebaj ! Attól még lehet jó a film :D És ahogy elnézem nagyon odafog csapni ez a film is :3 Már alig várom !
    Köszönöm a videót,Bia ! Pusziii<4

    VálaszTörlés
  5. Nekem nagyon tetszett. Azért az látszik, hogy a film nem lesz hűséges a Hűségeshez. De tuti jó lesz. Már nagyon várom!
    Köszi a videót, és hogy egész nap ezt lested a kedvünkért. :D puszi

    VálaszTörlés
  6. A Lázadó sem volt könyvhu (lehet, hogy nem fogtok szeretni), de érdekesebb volt így. Talán most is olyan fordulatok és újdonságok lesznek, amik érdekesebbé teszik a filmes élményt.

    VálaszTörlés
  7. Háttt ...naöcsém ez igen:D
    Esküszöm az elején nagyon koncentráltam a szövegre , hogy megértsem de valahol a közepe táján totális képszakadás.Egy film előzetese engem még így nem vert padlóra.... tátott szájjal bámultam és még vagy 3 percig csak bámultam a képernyőt miután vége volt az előzetesnek.Utána meg persze még ötször megnéztem :D
    De ez csak jobban felzaklatott mert képtelen vagyok várni márciusig esküszöm ha képes lennék rá akkor végig aludnám a várakozást:DD
    Nagyon jó volt is iszonyatosan várom főkép azért mert egyáltalán nem akar hasonlítani a hűségesre :DD szóval ez mindenkinek egy meglepetés lesz még azoknak is akik elolvasták a könyvet.

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. De egy dolgot nem értek , ha jól értelmeztem akkor ők vissza akarnak majd menni a kerítésen belülre.De ez a könyvben csak a végén volt.Lehetséges az , hogy egy részbe mutatják be a könyvet és a 4.részt pedig a film készítői találjak ki azaz nem Veronica?Vagy csak túlságosan eltér a könyvtől ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is úgy tűnik, mintha az egész könyv benne lenne a filmben. Nem értem..

      Törlés
    2. Ez megmagyarázná azt , hogy a 4.résznek a címe miért nem az hogy A hűséges 2.rész.Mert lehet nem is lesz két része hanem csak egy és az utolsó rész (Ascendant) pedig a könyvtől függetlenül lesz kitalálva.

      Törlés
  10. Édes jó istenem.Asszem még sosem jártam így,mint most.Egész nap csak Youtube-on és más-más helyeken lógtam,keresve az előzetest.és megérkezett.
    Mikor megláttam,nem mertem megnézni.olyan sokkot kaptam,hogy csak a képernyőt néztem.Majd megnéztem,és majd utána 4-szer XD
    És utána rögtön megosztottam a Facebookomon.Majd írtam minden ismerősömnek SMS-ben,hogy lépjen a facebookomra és nézze meg az előzetest.
    Tetszett nekik,szóval ezzel csak azt akartam elérni,hogy statisztikát készítsek,hogy aki még nem látta a filmeket,mi a véleménye előzetesileg a filmről.És tiszta pozitiv.
    <444

    VálaszTörlés
  11. Nem értem..... Nekem is úgy tűnik, hogy benne van az egész könyv, viszont eltér a könyvtől. Például én nem emlékszem, hogy a könyvben Tris vissza megy a kerítésen belülre. Lehet csak én vagyok ilyen de az is lehet, hogy más lesz a vége, de lehet, hogy ez csak az én agy szüleményem. Nagyon köszi Bia!
    -Puszi!

    VálaszTörlés
  12. Váó!!! Nem semmi! Alig várom már!
    Egyébként csak nekem tűnt fel hogy ez egy kicsit olyan repülős nagyon modern valamivel repkednek majd? Ezt kicsit furcsálom.... Bár nem hibaként mondom csak ez egy kicsit érdekes.

    VálaszTörlés
  13. Nos akkor a magyar szöveggel együtt, igen a könyvre "alapozva" kapunk egy új történetet talán. Veronika is mondta valahol, hogy izgul és csak az a kérése, hogy a szereplök jelleme megmaradjon. Hát majd meglátjuk! Szerintem a Lázadó filmen jobb lett, mint a könyv.......amúgy.
    Köszi Bia az infókat!

    VálaszTörlés