Veronica egy novellával készül

Jövő júniusban érkezik egy antológia (novelláskötet) Summer Days and Summer Nights címmel (Nyári Napok és Nyári éjszakák), amelyben sok híres író fog publikálni romantikus, nyári történeteket. Köztük van Veronica Roth is, de mellette például Cassandra Clare (A Végzet Ereklyéi sorozat), Leigh Bardugo (Árnyék és Csont) vagy Lev Grossman (A varázslók) történeteit is olvashatjuk.

Mielőtt még reménykedni kezdenénk, szinte holtbiztos, hogy Veronica novellájának semmi köze nem lesz A beavatott világához, hanem egy teljesen új sztorit fogunk kapni. Ami érdekes, hiszen még nem olvashattunk tőle mást.



6 megjegyzés:

  1. Hát...nem tudom ki hogy van vele de én ettől a nőtől már semmit se akarok olvasni... Egy röpke pillanatig azt hittem kapunk egy kis Original FourTrist de úgy látszik új karaktereket akar kitalálni és köszönöm szépen nem kérek belőle...Mondjuk az egyik részem sír és átkozza Veronicát a másik pedig örül és ugrándozik mint egy túladagolt barátságos mert kapunk új sztorit Veronicától és be kell látnom zseniális volt a Beavatott trilógia ( még akkor is hogy az utolsó könyv vége ramaty lett ) Na mindegy ... remélem Cassandra kicsit jobb sztorit ír mint a Végzet Ereklyéi ( elkezdtem olvasni de eddig nem nyerte el a tetszésem :) ) Azért köszönöm Bia az infót ! Puszi <4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nagyon várom, mert szeretem Veronica stílusát (még ha egy gonosz boszorka is), mellette szerintem egy zseni, hogy ilyen fiatalon, ilyen átkozottul jó sztorit összehozott. Kíváncsi vagyok az új irományaira. Cassie jól ír, bár nekem a Vaspróba még mindig jobban tetszett mint a sok árnyvadászos sztori. Azokat is szeretem, de csak Magnus és SImon miatt :)
      Nincs mit :)

      Törlés
    2. Persze hogy jól ír :) Én se azt mondtam hogy nem tetszik.Sőt ! Igazából az trilógiája miatt lettem könyv fan ( amivel még a saját anyámat is kiszoktam idegelni xd mondjuk lehet kicsit sokat beszéltem a Beavatottról mert múltkor azt mondta,hogy hülyeség a Percy Jacksonnal egyetemben ... Sad Story :'D ) Biztosan jó lesz és én is várom természetesen csak remélem hogy nem az a tipikus " nyáladzom érted " sztorik lesznek benne :DD Tudom...válogatós vagyok. :D

      Törlés
    3. Szerintem készülhetünk rá. Van pár nyálas szerző ezek között. De Veronicától többet várok, szóval reméljük nem hazudtolja meg magát. (És kivételesen sokan nem halnak meg benne...)

      Törlés
  2. Én is szívesen olvasnám Veronica novelláját. Én is szeretem a stílusát, hasonlóan Biához. Én is szeretem, amikor a szereplőket kínozzák, és én is szeretem őket kínozni. (néhány részt kedvem szerint átalakítok, és egyfejezeteseket szoktak írogatni, illetve egy saját sztorit.) Köszi az infót, Bia! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! Jó tudni, hogy nem csak én vagyok ilyen szadista. *sátáni vigyor* (Megnézném azokat az egyfejezeteseket...)

      Törlés