A lázadó: Színfalak mögötti videók

Ahogy egyre közelebb a DVD megjelenés, úgy jönnek az extrák részletei. Egyik videót sem szándékozom lefordítani, mert igazából új dolgok nem hangzanak el. Viszont eddig nem látott képekből van elég.

Tris és Négyes kapcsolata

http://fuckyeahdamose.tumblr.com/post/123745953888/the-divergent-series-insurgent-special-feature

Ez a kedvencem, és szerintem nem vagyok vele egyedül. Nézzétek csak, milyen cukik! Igazából arról beszélnek, hogy mennyire nem egyszerű a kapcsolatuk, de a problémák miatt hétköznapi.
Valamint ha szemfülesek vagytok, meg fogjátok találni Veronicát a videóban. De hamarosan lerántom a leplet, hol is szerepelt a filmben.


Csoportnélküliek


Itt a díszletet dicsérik leginkább, ami valóban lenyűgöző. Igazán részletesre sikeredett.

A szimulációkról:

Ebben a videóban is a kulisszák mögé pillanthatunk be, még Veronica is elmondja, hogy a szimulációk ugyanúgy megjelennek a könyvben, csak össze-vissza, meg persze a filmben sokkal részletesebb, látványosabb és furcsább, de a lényegük azonos.
Ezt sajnos nem tudom kitenni, de ITT megnézhetitek.


3 megjegyzés:

  1. Egyszerűen fantasztikusan volt megcsinálva a csoportnélküliek díszlete *-* Nagyon részletes és kidolgozott volt és a csoportnélkülieket játszó színészek is királyak voltak :D

    VálaszTörlés
  2. Szia Bia!
    Hát szerintem 0,41 és 46 között ahogy Tris átöleli Négyest, bal oldalon háttal nekik áll az írónk, és el is mennek mellette.
    Köszönünk minden morzsát a filmekkel kapcsolatban!
    Sicu555

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, az ott Veronica. Én már a filmben is megtaláltam. De még várok egy hetet, hogy feltegyem, mert még a végén elnáspángol a Summit vagy a hazai forgalmazó... Így is félek, hogy szólnak a tumblr képekért.
      Oh és nincs mit, én is örülök, hogy még jönnek a morzsák. És hamarosan kimaradt jelenetek!

      Törlés