Theo interjú a spanyol Glamour magazinban

A spanyol Glamour magazin beszélgetett egyet Theo Jamesszel, amíg Barcelonában volt a Hugo Boss új parfümjének bemutatókán. Az interjú bekerült a magazin októberi számába, ezzel a két képpel együtt.




A következő filmed a London Fields, amelyben együtt dolgozhattál Johnny Deppel és Ambert Hearddel.
Igen, a történet Londonban játszódik, ahol egy végzetes nő elcsábít három nagyon különböző férfit, és a végén minden elég megrázóan végződik.

És mikor nem dolgozol, Los Angelesben vagy Londonban élsz?
Londonban. Szeretek visszamenni Los Angelesbe, mert egy nagyszerű város. Kalifornia gyönyörű, napos, és sok lehetőséggel, de számomra London az a hely ahol a barátaim és a családom van.

Beszéljünk a filmekről. Miben változtatta meg A beavatott-sorozat a karrieredet?
Sokban megváltoztatott, és kinyitott olyan ajtókat számomra, amik korábban esélytelennek tűntek. Emellett hosszú időre elkötelezettséggel jár, hiszen mindegyik filmet nagyjából fél évig forgatunk, és ott van még a világméretű promóció, ami még egy hónapig eltart, így marad 4-5 szabad hónapom, mikor mehetek, és dolgozhatok más projekteken, hogy ne rekedjek meg itt, és ne csak ezekről a filmekről ismerjenek.

Milyen egy átlagos nap az életedben?
Szeretek bringázni, vezetni, bokszolni, olvasni (sokat olvasok), és a legfontosabb számomra a barátok és a család. Szeretek velük utazgatni, vagy náluk vacsorázni, mikor a városba jövök, vagy örülök, mikor meglátogatnak New Yorkban, Los Angelesben vagy Atlantában. És a zene, imádom a zenét: zenélni és hallgatni is. Semmi más nincs, ami boldogabbá tenne, mint mikor fáradtan hazaérek egy utazás után, mint hogy felteszem a fejhallgatómat, és zenét hallgatok, amíg el nem alszom.

Hogyan és miért jött a Hugo Boss?
Mint színésznek könnyű egyetérteni sok dologgal. Ebben az esetben a Hugo Boss szimpatikus a számomra, mert klasszikus, mégis egyben férfias és menő. És van benne egy leheletnyi rejtély, ami jellemző a magánéletemre.

Számodra milyen férfi az, akit a Hugo Boss jelképez?
Egy olyan férfi, aki magabiztos a férfiasságában, modern ember, de mégis van benne egy klasszikus vonal, vonzó és nagyon határozott. És erős.

Sokat említed a férfiasságot. Ez a tulajdonság hogyan jelenik meg számodra?
Egy képesség, hogy ne erőltessük a dolgokat. Szerintem a férfi ikonok, vagy azok az emberek, akiket a leginkább elismerek, akiknek nem kell senkinek sem bizonyítani, de mégis megmutatkozik a személyiségükben. Nekik nem kell kimondaniuk, hogy 'Hé, kemény csávó vagyok!'.

Theo, te azok közé tartozol, akik azért használnak parfümöt, hogy jobban érezzék magukat, vagy hogy vonzók legyenek?
Mindkettő. Szeretem magamra fújni, mikor rendezvényre vagy dolgozni kell mennem, vagy csak kiruccanok. És szeretem, ha az emberek észreveszik, hogy jó az illatom.

A The Scent reklámját a neves hollywoodi rendező, Darren Aronofsky rendezte. Milyen volt vele dolgozni?
Nagyszerű volt! Tetszett az ötlet, hogy az egész sokkal intimebb lett, közvetlenebb, sok közeli képpel és bőrrel.

Milyen a kapcsolatod a divattal?
Természetesen mindenki szeret jól kinézni, de én nem teszek úgy, mintha mindig tökéletes lennék, van, mikor nem érdekel, és szerintem ez jó. Ha dolgozom,szeretek ápolt lenni, és ha valami rendezvényre vagy promóra megyek (mint például a Hugo Boss nagykövete), szeretek elegánsan öltözni, öltönybe, ami passzol a stílusomhoz.

Mit csinálsz, hogy formában maradj?
Edzőterembe járok és bokszolok. Keményen edzek, de ez azon is múlik, épp min dolgozom. A sport egészen tizenhat éves korom óta a része az életemnek.

Van valami szépségápolási szokásod?
Nem igazán. Borotválkozás és egy jó aftershave. Ebben elég egyszerű vagyok.


Forrás: thetheologians.net


13 megjegyzés:

  1. El se hiszem,hogy leborotválta a csöves szakállát :3 ( Köszönöm Isten ! )
    És ez a cikk :) Nagyon tetszett.Tetszik,hogy milyen család centrikus és persze az is,hogy szeret olvasni meg zenét hallgatni *-* Apropó :D Láttam még jó múltkoriba Pinteresten egy képet ahol nagyban szál be egy autóba kezében egy könyvel... sose találjátok ki mit olvasott :D Persze,hogy a Csillagainkban a hibát. Azt hittem káprázik a szemem de ezek szerint nem :3 Köszönöm a fordítást és a képeket is. Állati dögös lett mind a kettő *.* Pusziii<4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek nem mostani képek, még pár hónaposak, csak most kerültek be a magazinba. És a Csillagainkban a hiba még A lázadó forgatásán volt nála. Találkozott pár rajongóval, akik megkérték, hogy írassa alá a könyvüket Shailene-nel, szóval azért volt nála. :)
      Nagyon szívesen! Puszi! ^^

      Törlés
    2. Pedig már kezdtem örülni xd Azt hittem a TFIOS olvasta ... Akkor meg se szólaltam vedd úgy :D ( Kicsit fura is volt hogy Theo azt olvassa )

      Törlés
    3. Nem gond :) Aztán kitudja, amíg nála volt, lehet kiolvasta :D Lényeg, hogy olvas. Sajnos ez manapság nem sok pasiról (meg úgy emberről) mondható el...

      Törlés
  2. Azért az utolsó válaszán röhögtem egy sort... Méghogy borotválkozás.... Ja persze. De nagyon tetszett az interjú, jó, hogy ilyen sok mindent elárult magáról. Köszi Bia, hogy lefordítottad. Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az utolsón én is :D De valamit mondania kellett, na... xD
      Nagyon szívesen! Puszi :)

      Törlés
  3. A borotválkozás nem mindig jut az eszébe... :D olyan jól néz ki ezeken a képeken <4 *olvadás* barátnőmmel ezen a két képen olvadoztunk :3 köszi a fordítást, Bia! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a borotválkozás néha kimarad. Nekem is ezek az új kedvenceim :)
      Nincs mit :3

      Törlés
  4. Köszi a fordítást! A borotválkozáson én is meglepődtem. :)
    Mi van a jövő kezdetével azt írja ki a menetrend, hgy ma lesz a 32. fejezet pedig az volt multkor.(már előkészítettem a halálszérumot :D)
    Puszi!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen!
      Kicsit csúszok vele, szóval lehet csak holnap lesz kész. És rövid lesz, előre szólok. A halálszérumot pedig rakd el, mielőtt valakinek bántódása esik. ;D
      Puszi ^^

      Törlés
  5. Theo olvas,bokszol és szeret utazgatni?? Ő a tökéletes pasi.
    Na jó,a viccet félre téve, ez a kis "infók Theoról"nagyon jól jöttek.Végülis jobban megismerünk egy olyan pasit,akire rögtön azt mondanánk , hogy "szexi, de más semmi "(vannak kivételek).
    Így Theo bebizonyította,hogy ő olyan aki irigylésre méltó.Bravó Theo, és neked is Bia.Köszi a fordítást!♥

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. A mostani, vagyis a 2015. őszi Douglas katalógusba benne van egy egész oldalas Theo Hugo Boss reklám. Az újság ingyenes, ki szokták tenni a Douglas Parfümériák elé.

    VálaszTörlés