Shailene tv sorozatban kap szerepet



Izgalmas híreket kaptunk, ugyanis kiderült, hogy Shailene szerepelni fog az HBO új sorozatában. A Big Little Lies címet viselő drámát jövő hónapban kezdik fogatni, és Shai mellett a főszerepekben Nicole Kidmant és Reese Witherspoont láthatjuk majd.

A három színésznő óvodás korú gyerekeiket nevelő anyukák bőrébe fognak bújni, akiknek látszólag tökéletes élete megváltozik, mikor egy gyilkossággal történik.

A sorozat nem mellékesen Liane Moriarty azonos című regényén alapszik majd. Hogy pontosan mikor kerül képernyőre a sorozat, arról még nincs információ, de esélyes, hogy jövő év vége felé.

Shai egyébként korábban szerepelt már sorozatokban. Több epizódszerepet is játszott olyan sorozatokban, mint A narancsvidék, A nevem Earl, vagy épp a Döglött aktákban. Aztán ott volt ugye Az amerikai tini titkos élete, ahol egy terhes tinit alakított. Az öt évadot megélt sorozat 2013-ban fejeződött be, Shai azóta nem szerepelt sorozatokban.

Mi a véleményetek? Ti nézni fogjátok?

5 megjegyzés:

  1. Csoda történt! Shai-ről és kaptunk valami hírt:D Már kezdtem aggódni , hogy elnyelte a föld.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, a héten Indiában volt. Néha selfie-zik egyet a rajongókkal, de ritka, hivatalos hír pedig eddig nem volt. Jól el tud bújni ő is.

      Törlés
  2. Azt hiszem, lesz mit néznünk anyával :)

    VálaszTörlés
  3. ööö---

    kissé ledöbbentem...
    nem korai még anya szerepbe bújtatni őt 24 évesen filmügyileg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát évekkel korábban 5 évadig tini anyuka volt a The Secret Life of The American Teenagerben, szóval ahhoz képest egyáltalán nem korai.
      Egyenlőre nem ismerem a sztorit, de nem biztos, hogy az anyaság lesz a központi témája a sorozatnak, sőt...

      Törlés