Ismét egy YA könyv adaptációban kapott szerepet Keiynan

Számomra ez volt a tegnapi nap híre, és itt fangörcsöltem a gép előtt, amint megláttam a Twitteren. A hír nem más, mint hogy Keiynan főszerepet kapott a Simon és a Homo sapiens-lobbi című könyv filmadaptációjában!
Nekem tavaly az egyik kedvenc könyvem volt, és mind a mai napig a legjobb LMBT könyv, amit olvastam. Na meg nem mellesleg hihetetlenül vicces!


A könyvről:

"Sokak ​szerint a tragédia ott kezdődik, amikor nem jelentkezel ki rendesen a leveleződből, és a féltve őrzött titkaid rossz kezekbe kerülnek. A tizenhat éves Simon Spierrel pontosan ez történt. Martin Addison pedig nem rest megzsarolni a fiút, hogy legyen a randiszervező csicskája, ellenkező esetben közszemlére bocsájtja a mailt a sulis Tumblren, ami köztudottan a Creekwood gimi pletykaközpontja. És akkor apu, anyu, a barátok, a tanárok és legfőképpen Blue is megtudja, hogy Simon MELEG.
Hogy kicsoda bluegreen118? Ezt még maga Simon sem tudja, bár több hete leveleznek haverokról, zenéről, oreozabálásról, vágyakról és félelmekről, no meg arról, hogy milyen ciki is ez a coming out-ügy. Blue valódi kiléte azonban teljes rejtély…
Simonnak fel kell vállalnia az érzéseit, még akkor is, ha az egész suli ezzel szekálja majd, vagy ha otthon kitagadják, hiszen Blue létezik, egy srác, aki csak rá vár, akiért érdemes…"

Keiynan Bram Greenfieldet fogja alakítani, aki először nem tűnhet egy fontos szereplőnek, de ez csak a látszat, és a srácnak fontos szerep jut még! A főhős, Simon bőrébe pedig Az ötödik hullámból vagy épp a hamarosan mozikba kerülő Minden, mindenből ismert Nick Robinson bújik. Nagyon ígéretesnek tűnik már most a film, ami jövőre kerül bemutatásra.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése