Keiynan coming outja

Mostanában egyre több híresség bújik elő, és vallja be a nyilvánosság előtt, hogy bizony nem átlagos. Tegnap megtudtam, hogy Keiynannél is megvolt a coming out, ahol bevallotta, hogy bizony biszexuális. Mindezt egy nagyon inspiráló Instagram posztban osztotta meg.
Nagy pacsi és ölelés neki, amiért megtette ezt a lépést, és remélem, az emberek is elfogadják őt, nem csak ő saját magát.


" Szeretem megváltoztatni a hajam, szeretek kockáztatni, hogyan öltözkodom. Szeretem a lányokat, és szeretem a fiúkat (igen), szeretek felnőni, szeretek tanulni. Szeretem azt, aki vagyok, és igazán szeretem azt, akivé válok. Sok évet töltöttem azzal, hogy utáltam magam, és azt gondoltam, hogy kevésbé vagyok értékes, csak mert különböző vagyok... ami egyszerűen nem igaz. Néhány éve sikerült elfogadnom magam, és ez megmentette az életem, de most egy új útakadályba ütköztem, és kissé elveszve érzem magam. Megteszem az első lépést, és tényleg elfogadom önmagam, ami igazán izgalmas. Nem fogok hamisan szarakodni, nem fogok elnézést kérni, amiért beleszeretek valakibe nemtől függetlenül. Meguntam, hogy bizonytalan, megszégyenült és ijedt legyek... Senkinek sem kéne ezt éreznie önmagával kapcsolatban, különösen, mikor annyi jó élni az életet. Tudjátok, egyre több és több fiatalt látok, akik a legjobbat, a legigazabbat hozzák ki magukból, és ez átkozottul inspiráló. Szóval mire várjak? Ki tudja. Mindenkinek megvan a maga ideje. Remélem mindannyian megtanuljuk elfogadni kik is vagyunk, és nem elítélni az embereket, akik nem teljesen olyanok, mint mi. Az igazság, hogy mind egy család vagyunk, mint egyek vagyunk. Csak szeressetek. Keiy ❤ "

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése